Uz već poznatu elitu od Tommy Hilfigera, Ganta, Polo Ralph Laurena i Michael Korsa pa do UGGa, Versace Coutura i Automobili Lamburghini pridružili smo još dva svjetski poznata branda; Diesel i United Nude.

 

Diesel kao već poznati urbani brand i ove sezone nudi raznovrsnu kolekciju koju određuju EVA gumene poplate te detalji sa logotipom i personalizirane baze.

United Nude  kod nas na tržištu nešto je novo ali u svijetu jako popularno, moderno i drugačije.

United Nude predstavlja inovaciju na raskrižju mode i arhitekture. Počevši od svoje početne cipele ‘Möbius’, brand se vodi u jednakom smjeru gurajući granice dizajna obuće i surađivajući na izdanjima s velikim talentima kao što su IRIS VAN HERPEN, ZAHA HADID, SHAUN ROSS i ISSEY MIYAKE.

Ulazeći u novo desetljeće na pravi futuristički način, UN predstavlja proljeće ljeto 2020. godine.

Kolekcija uključuje nove stilove, uz izbor UN klasika koji sadrže živopisne nove palete boja i tehničke teksture koje zajedno stvaraju hipnotički dojam pokreta. Ovosezonska kolekcija foksirana je na retrofuturizam, asimetrične proporcije i atletske profile.

Napredak znanosti i tehnologije definira živopisan raspon boja i osjećaj optičke iluzije korištene neonskim akrilima, grafičkim otiscima i upotrebom fraktalne svjetlosti.